Cu ce ne ocupăm?

Suntem o companie specializată în domeniul electrochirurgiei și radiochirurgiei și vă punem la dispoziție unități electrochirurgicale cu și fără argon, sisteme radiochirurgicale, accesorii și consumabile compatibile cu majoritatea dispozitivelor de pe piață cum sunt cele de la Valleylab, Erbe, Conmed, Aesculap, Olympus, Martin, Bovie.

Obiective

Ne propunem să oferim servicii ireproșabile clienților noștri, fie din mediul privat, fie din cadrul spitalelor din România. Dorim prin acest lucru să ridicăm standardul calității existent în acest moment în electrochirurgie și să găsiți în cadrul firmei noastre tot ceea ce vă este necesar pentru realizarea actului operator în cele mai bune condiții.

Scurt istoric al companiei

Suntem alături de partenerii noștri din 2010, de când vă punem la dispoziție cea mai diversificată gamă de aparatură și accesorii utilizate în electrochirurgie. Distribuția exclusivă pentru Radiocauterul Altius HF 200 produs la Iași în premieră națională, ne-a permis să cunoaștem foarte bine piața din domeniul electrochirurgiei și radiochirurgiei și să știm exact ce putem face pentru clienții noștri.

Fii clientul nostru!

Pentru a vă furniza cele mai bune echipamente din domeniu, echipa noastră a realizat un amplu studiu al pieții medicale de profil și a ales, în cele din urmă, cei mai buni parteneri din domeniul electroctrochirurgiei. Aparatura, accesoriile și consumabilele comercializate au certificare, oferind astfel siguranță în utilizarea lor, în toate specializările medicale.

Cum te putem ajuta?

Echipa de consultanță comercială și de specialitate vă stă la dispoziție pentru luarea celei mai bune decizii cu privire la achiziția de echipamente și accesorii

Compania noastră s-a aliniat la standardele internaționale prin implementarea Sistemului de Management al Calității conform ISO 9001:2015, aceasta fiind dovada preocupării pentru asigurarea unor servicii de calitate pentru clienții noștri.

Produsele aflate în stoc sunt livrate a doua zi după comanda fermă, iar celelalte în 7-15 zile lucrătoare.

Comandați periodic accesorii sau consumabile și veți beneficia de reduceri importante. De asemenea, oferim avantaje pentru cabinete nou înființate.

Vreți să comandați un produs din catalogul nostru, dar nu sunteți sigur că este ceea ce aveți nevoie? Suntem flexibili și vă trimitem produsul pentru a vă convinge că răspunde cerințelor. Sau puteți solicita un pachet de prezentare în care un produs poate fi testat gratuit!